Sivut

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Tästä alkoi kevät!

Olen palannut normaaliin päivitysrytmiini ja syksyn postausta ja talven postausta seuraa nyt luonnollisesti – tadaa! – kevään postaus! Alkuvuoden urheilut meni pääasiassa jäällä, satunnaisia ratsasteluja ja jalkapalloiluja (no, ihan muutaman futsal- ja salibandymatsin lisäksi) lukuunottamatta oon käynyt tanssitunneilla ja muuten onkin lähinnä jääpalloiluksi menneet nämä pari kuukautta. Tai no, enhän mä toki mitään pelata osaa, mutta oon käynyt kattomassa ku muut pelaa ja vekkulisti sotkemassa muitten treenejä.

Jokin aika sitten luisteltiin kevään vikat treenit ja lauantaina olikin aika käydä katsomassa bandyliigan finaalia, jossa HIFK vei mestaruuden ja Porin Narukerä jäi hopealle. Hehhe, sitähän toki juhlittiin siinä lauantain ja maanantain välisenä yönä, kunnes tänään oli vihdoin jonkinlaisen ryhtiliikkeen aika nostaa päätään. Takana on lomaviikko myös opiskeluista ja näitä kelpo tekosyitä juhlia ties mitä kavereiden piirisarjaotteluiden voittoja (tai tappioita) onkin sitä myötä puskenut ilta jos toinenkin.

Olikin jo ihan voitto raahata itsensä turmioviikon jälkeen edes yhdelle luennolle ja hoitaa vastenmielisiä pakollisia käytännön asioita puhelimitse. Kuitenkin iltapäivällä etsittyäni ensin puolisen tuntia lenkkarilleni pölyistä partneria onnistuin raahaamaan äässini lenkkipolulle -krhm!- ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Aurinko paistoi ja – mitä nyt hiihtäjiä oli liikkeellä kuin Vasaloppetissa konsanaan – fiilis oli todella keväinen. Tästä alkoikin mun pieni välikausi: jääpallo loppui ja futis alkanee vasta kuukauden päästä, joten on keksittävä muuta urheilua tähän kevään turhakelovin täytteeksi. Ehkä mä sen kuukauden jaksan taas käydä lenkkeilemässä pari kertaa viikossa. Ja jos vaikka jo sinne salille...

1 kommentti: