Sivut

maanantai 7. toukokuuta 2012

Jos juoksutrikoot jalassa istuminen laihduttaisi...

Aamulla mä aattelin lähteä lenkille jo ennen aamupalaa. Vedin trikoot jalkaan jo ja puin urheilurintsikat ja kävin äkkiä koneella. No, jos syön muutaman hapankorpun kuitenkin ennen lähtöä. Tunnin päästä söin vähän lisää hapankorppuja. Löysin yhden hauskan blogin, jolle nauroin vedet silmissä. Löysin muutaman muunkin kiinnostavan blogin, jotka oli pakko nopeasti tsekata läpi. Oli hirveä nälkäkin taas. Hitto kun ei oo ruokaa. Kirjotin yhden päivityksen. Katoin meilit, kävin facebookissa. Huomasin toisen blogini kävijätilastoissa hillittömän piikin ja pitihän sitä ruveta selvittelemään, mihin mut oli linkattu. Ai se olikin näköjään yhden saksalaisen futisjengin kannattajien foorumi. Joku oli googlaamalla törmännyt mun ottamiin matsikuviin. No, sitähän piti sitten Google Translatella käydä läpi, mitä ne sano mun kuvista. Ei kai ne mitään pahaa ainakaan. Hei tänne Pullasorsaan on tullu kommentti, jei! Ai niin muistin, että olin luvannut laittaa ne yhet kuvat kaverin seinälle. Hitto kun rupes Tarjoiluehdotusta lukiessa tekemään mieli pakastepizzaa, ihan hullu nälkäkin jo! No joo, siellähän itse asiassa on se yks pakastepizza, jonka olemassaoloa en todellakaan muistaisi, ellen söisi niin usein jäätelöä, thank god!

Mä oon nyt istunut juoksutrikoot jalassa koko päivän koneella. Kello on kymmentä vaille kahdeksan, ja mun oli tarkoitus vetää tänään aamu- JA iltalenkki, kun eilen en sydärin pelossa uskaltanut lähteä uhmaaman krapulaani, mikä varmasti oli ihan fiksu päätös. Nyt niistä taitaakin tulla ilta- ja aamulenkki. Mä aloitan nyt alkuillan lenkillä ja lupaan, etten juo tippaakaan alkoholia ennen torstaita. Otan myös noi rästilenkit viimeistään huomenna kiinni.

BTW, mulla on jo Bloggerissa ilahduttavat kuusi lukijaa! Mä ajattelin tehdä jatkossa (sitten, kun mun punnerrusohjelma loppuu) päivittäin niin monta punnerrusta, kun mulla on lukijoita. Kuitenkin oon jo niin rautaisessa kunnossa, että jaksan tehdä varmasti yli kuusi naisten punnerrusta, joten otan sitten vaikka päivittäiset sivuilla vierailut mukaan niin kauan, kun niitä ei ole ihan kohtuutonta määrää. Joten kiitos käynnistä! :)

7 kommenttia:

 1. Ei hitsit, nyt tuli sellanen lupaus, että mun on pakko poiketa tavoistani... Mä haluun oman päivittäisen punnerruksen :D

  VastaaPoista
 2. Noin hyvän päätöksen takia lisäsin itseni bloggeriin, joten nyt niitä on jo 7. Ja itse asiassa oot ainoo, jonka seuraajaks oon ilmottautunu, joten voit ylpeillä siitäkin ;) Käyn niin harvoin siellä blogilistalla, etten seuraa oikein mitään sitä kautta. Silti oon käyny tätä lueskelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ui juma, mahtavaa! :D
   Mä itekin luen muita blogeja enimmäkseen tuon vasemmalla olevan blogilistani kautta, siitä noi bongaa jotenkin helpommin.

   Poista
 3. Tään postauksen alku on ihan kuin omasta elämästäni aina silloin tällöin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tää on huolestuttavan yleinen ilmiö. :/ Mut hei, (yksi) lenkki on nyt tehty, joten parempaa kohti ollaan menossa! :)

   Poista