Sivut

maanantai 7. tammikuuta 2013

Jäällä


Kuten aiemin jo mainitsin, mulla on alkuvuodesta alkamassa muutama uusi harrastus, joista ensimmäisen aika koitti viikonloppuna: JÄÄPALLO! Minut innosti sekaantumaan tähän herrasmieslajiin eräs futiskaveri, joka kertoi aloittaneensa lajin vastikään ja vakuutti, että tähän naisten joukkueeseen olisivat uudet pelaajat erittäin tervetulleita aiempaan pelikokemukseen katsomatta. Lupasin harkita asiaa vuodenvaihteen yli, mutta käytännössä olin tehnyt päätökseni jo ennen joulua. Niinpä googlasin vähän faktoja ja sain sovittua joukkueen yhteyshenkilön kanssa saapuvani seuraavin treeneihin erään toisen kaverini kanssa, joka hänkin riemukseni innostui jääpallosta heti aikeistani kuultuaan.

Niinpä lauantaiaamuni alkoi alkoi kello epäinhimilliset 6.30, kun silmät solmussa könysin keittiöön syömään edellisenä iltana valmiiksi kyhäämiäni aamiaisleipiä ja napsautin päälle levyn, jossa odotti mutteripannu valmiiksi ladattuna. Luistimet matkaan, huppu korviin ja ulos pakkaseen kohti tuntematonta.


Lohiruisleivät klo 06:53

Mulla ei toistaiseksi ole hokkareita (tai oikeastaan yhtään minkäänlaisia luistimia), mutta onnistuin saamaan kaverilta onneksi sellaiset lainaan. Loput kamat (kypärä, maila, polvisuojat, housut) sain lainattua paikan päältä. Ekoissa treeneissä meininki oli aika vapaamuotoista ja me bongattiinkin joku jääpallon tekniikkakoulu kentän toisesta päästä, johon mentiin mukaan muiden naisten pelaillessa miesten kanssa toisessa päässä. Siellä me sitten harjoteltiin syöttelyä ja pujottelua muutaman 10-vuotiaan pojan kanssa ja lopuksi vähän pelattiinkin, jolloin pääsin tekemään jo pari maalia. :)

2 kommenttia:

  1. Jes, bandya! Se on kyllä jääurheilusta pikaluistelun ohella ainoita joita voisin kuvitella joskus kokeilevani. Aiotko mennä vielä uudestaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan toki! Osa varusteista on jo hankittuna tai ainakin kovasti ostoslistalla ja treenit on tästä lähin kolmesti viikossa. :)

      Poista