Sivut

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Ulkofutiskausi avattu!

Mulla on uusi futisjengi. Oon liittymässä siihen näiden kahden vanhan, mustan ja valkoisen lisäksi. Koska tällä uudella on saman värinen pelipaita kun toisella edellä mainituista, kutsun tätä vaikkapa punaiseksi. Punainen on mulle melko tuttu jengi jo ennestään, sillä se on treenannut valkoisen kanssa paljon yhdessä jo parin vuoden ajan. Mä oon pitkään sivusta kattellut ja fanittanut punaisen meininkiä ja kun uusien pelaajien värvääminen tuli puheeksi, sanoin olevani mielelläni myös käytettävissä. 

"Punkun" kevät alkoikin eilen, kun sovittiin pahimpaan futishinkuun extempore-sunnuntaitreenit. Pallokenttä oli vihreänä ja kentien pääsiäisen ansiosta siellä oli myös hyvin tilaa. Pelasin ekaa kertaa ulkona tänä keväänä peräti ihan sortseissa! No joo, oli mulla leggarit alla, mutta lämmin tuli! Meitä oli tosi pieni porukka paikalla, mutta oli ihan loistavat pikkupelit ja hyvin sai hienkin pintaan. Paukutin maalejakin pari hatullista ja lähdin hymyssä suin kotiin. 

TERVETULOA IHANA RAKAS FUTISKAUSI 2013!

1 kommentti:

  1. Futis <3 Oon superkade! Pelasin 11 vuotta aikanaan ja vieläkin aina kun nurmi alkaa vihertää pitää pumpata pallo, vetää napit jalkaan ja pomputella menemään :)

    Parisen vuotta sitten yritin aloittaa uudelleen harrastejengissä pelaamaan, mutta kintut on sen verran hajalla polvista että puolen vuoden kokeilu näytti toteen ettei enää mun jaloilla pelata futista yhtä kovaa kun ennen.

    Antoisaa futiskautta :)

    VastaaPoista