Sivut

maanantai 24. joulukuuta 2012

Flunssaista joulua

Täällä podetaan pientä flunssaa, mikä on saanut mut jäämään fleecevuoren alle sängynpohjalle. Aamut on herätty kurkku kipeänä jo perjantaista asti, vaikka perjantai-iltana kävinkin näyttäytymässä mustan futistreeneissä kolmen muun paikalle vaivautuneen kanssa. Harmittaa lievästi, etteivät noi perjantain hallitreenit aina oikein ota tuulta alleen. Vaikka itsellänikin on kieltämättä pitkin syksyä ollut perjantaisin yleensä muuta menoa, on niistäkin kerroista, kun olisin paikalle päässyt, osa peruttu ja toisinaan ollaan todettu vasta paikan päällä, ettei meitä nyt sit tullukaan kuin se neljä. Vaikka kuusi oli meidän Nimenhuudon mukaan tulossa.

No mut tää on tätä. Treenattiin nelistään vähän vetoja, seinäsyöttöjä ja pääpalloja. Sikäli kivaa olla pienellä porukalla ilman valkkua, kun voi tehdä vain kivoja asioita, jotka kiinnostaa kaikkia. :) Pikkuflunssasta huolimatta olin optimistisena lähdössä myös eilen pelaamaan valkoisen kanssa futsalia. Ehkä oman terveyteni kannalta hyvä oli, ettei sinnekään lopulta saapunut kuin lisäkseni kaksi muuta, joten jäi nekin pelit pelaamatta. Kaupan kautta mustaherukkamehupullon kanssa kotiin niistämään. Jälkeenpäin totesin, ettenpä mä olisi kovin kummoisessa pelikunnossa lopulta ollutkaan - olin ehkä vähän aliarvioinut tämän flunssan. Yleensä pyrin vähänkin kipeänä välttelemään kaikkea liikuntaa.

Hätäisempi voisi olettaa, että harmittaisi olla jouluna kipeänä. No, mulla se on aika lailla päinvastoin. Tulipahan kerrankin hyvään saumaan, kun on useamman päivän breikki kaikesta: ei tarvitse olla koulusta pois, treenit on tauolla eikä mitään jumppaakaan ole missään oikein tarjolla. Saa hyvillä mielin rauhassa lepäillä missaamatta kuitenkaan mitään sen kummempaa.

Heiaheiasta terveisiä: mun viimeisen 12 päivän liikunnat. Olen, kuten huomata saattaa, alkanut pelailla silloin tällöin sulkapalloa ja pilatesta olin kokeilemassa viikko sitten ensi kertaa hetken mielijohteesta. Petyin ehkä hiukan, mutta voi olla, etten vain ensikertalaisena osannut repiä itsestäni riittävästi tehoja irti. Muutoin noissa lajeissa nyt ei ole mitään perinteisestä poikkeavaa. Futista, futsalia ja ratsastusta. Niistä tarkemmin lisää myöhemmin. Nyt painun lämmittämään glögiä ja tekemään ajoissa joulusiivousta.


Hyvää joulua!

1 kommentti:

  1. Jouluflunssahan on jo lähes perinne. Liian kova meno syksyn aikana kostautuu heti, kun vähän ehtii laiskotella.
    Pikaista paranemista sullekin ja hyvää joulun jatkoa!

    VastaaPoista