Sivut

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

"Kuntosalilla"

Tässä syylliset mun viimeaikaiseen hiljaisuuteeni.
Viime viikolla edessä oli lähes kaksi vuorokautta kestävä laivamatka Saksasta Suomeen. Tämä ja varsinkin se fakta, ettei tällä laivalla menomatkan Stenalinen tapaan ollut wlania, sopivat mulle sikäli hyvin, että mulla tosiaan oli lots of serious studying to do, ja tuolla ei todellakaan ollut paljokaan muuta tekemistä. Paitsi no syömistä joutui tekemään oiken urakalla, kun oli etukäteen ostetut aterialiput, eikä me oltu tajuttu, että sitä syömistä olikin enemmän kuin ehti edes nälkä tulla. Ja tietenkin jokaista ruokalajia on ihan pakko maistaa, varsinkin jälkkäreitä.

Hienoa oli myös se, että laivassa kerrottiin olevan kuntosali. Paikan päällä huomasin salin olevan stepperi, soutulaite ja kuntopyörä, mutta sehän riittii mulle. Kävin "salilla" vain kerran ja valitsin laitteiston laajasta valikoimasta itselleni kuntopyörän, jolloin voin lukea samalla. Koska en ollut polkenut koko kevään aikana senttiäkään, oli hyvä hakea kuntopyörällä hiukan tuntumaa ja muistella, kuinka se polkeminen oikein tapahtuikaan ennen tositoimiin ryhtymistä. Jaksoin polkea 40 minuuttia ja laitteen mukaan 15 kilometriä.

Merimaisemissa polkemista

Huomasin muuten, että musiikin kuuntelu tuo mun polkemiseenkin tehoa, koska musta on jotenkin vaikeaa polkea epätahtiin musiikin kanssa. Nopeampitempoisessa biisissä on pakko pysyä musiikin mukana ja rauhallisemman biisin aikana voi ottaa hetkellisesti rennommin (tai toki voi myös lisätä vastusta!)

1 kommentti:

  1. Mahtavat maisemat polkea kuntopyörää!! Eihän tollaista ihan joka päivä pääse kokemaan :)

    VastaaPoista