Sivut

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Eikä yhtään parempi viikko kuin edeltäjänsäkään

Tai no ehkä vähän. Viikonvaihteessa oli pieni reissu, joka vähän taas toki sekoitti pakkaa, mutta ainahan mulla on joku syy sille sekoamiselle. Kuten huomaatte, sivun alhaalla pörräävä sudenkorento ei toistaiseksi ole katsonut tarpeelliseksi liikahtaa senttiäkään, enkä kyllä voi sitä syyttääkään.


ma: -
ti: -
ke: punnerrukset (44)
to: punnerrukset (51)
pe: (tais loppuviikolta punnerrukset unohtua..)
la
su


ma: (rilluttelua)
ti: Pussillinen Malterseja
ke: -
to4 palaa kermatoffeeta, maitosuklaa panna cotta-jälkkäriä
pe: -
la: -
su: -




Hmm... mitähän kiireitä mulla on tässä ollut? Vissiin sitä kiirettä on ainakin ollut paljon, sillä liikkumisen lisäksi siivota en ole ainakaan "kerennyt". Sen huomaa siitä, että keittiön pöydiltä ja nurkista löytyy *krhm* .. roskia. Niinku esim. pizzalaatikoita, Sub Wayn käärepapereita, nachopusseja ja tyhjiä salsatölkkejä. Selvästi ruokaa en oo myöskään ehtinyt tehdä.

Nuo edellä mainitut eivät edes päätyneet mun paskalistalle, koska kerään siihen lähinnä ihan rehellisen turhat makeat herkut, joista mun on tarvis päästä oikeasti ensimmäisenä eroon tai ainakin vähentää minimiin. (Ja täytyy sanoa, että toi listaaminen auttaa kyllä, äskeinen viikko näyttää jo sen osalta edeltäjäänsä huomattavasti paremmalta.) Jos mä rupean listaamaan vielä edes jollain tasolla ruoaksi laskettavia, olisi rajan vetäminen ehkä turhan vaikeaa (mikä suuhun pantava on ok ja mikä ei.) Lisäksi toi lista alkaisi karata jo käsistä, jos jokainen vähänkään epäilyttävä pikaruoka-ateria pitäisi merkata listaan..

..toisin sanoen sille voisi olla tarvetta.

Alkavasta viikosta voisi sanoa sen verran, että vaikka tässä nyt on heh lukemisurakkaa ynnä muuta, yritän nyt saada viimeistään itseni liikkeelle. Heti tänään. Aloitan nyt tekemällä viime viikon rästiin jääneet vatsat. Eipä ku perkele punnerrukset, mitä ne nyt oli. Niitä missä naama osoittaa lattiaan anyway.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti