Sivut

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Seli seli..

Mun on ehkä vähän syytä selventää, miksi tämän blogin perusteella en liiku juuri mihinkään ja silti kuvittelen pitäväni jotain fucking "treeniblogia." (Itseänikin naurattaa kyllä ton sanan treeniblogi kohdalla..) Normaalisti kyllä liikun suhteellisen säännöllisesti, joten tämän saamattomuuden voi luottaa olevan väliaikaista.

Joitain kuukausia ennen tämän blogin aloitusta (eli ennen kuin painoin 90 kiloa) pyöräilin, ratsastin ja pelasin futista ja tätä kaikkea (sekä paljon muuta) tulen tekemään jatkossakin. Nyt kuitenkin asun väliaikaisesti toisella paikkakunnalla, joten kaikki tuttu (pyörä, talli, futisjengi, yo-liikunta..) on toistaiseksi saavuttamattomissa. Kuntosalikorttia en tänne hanki, vaikka oli alunperin tarkoitus, sillä siihen tulisi sitoutua vuodeksi, joten suurin osa rahoista menisi hukkaan, vaikka salille usein olisin päätynytkin (mikä toki itsessään oli epätodennäköistä.) Meillä kotona on lähiuimahallilla saatavana kymppikortteja noin viidellä kympillä, ja niillä saa vapaasti käydä omaan tahtiin salilla ja uimassa, mutta täältä en vastaavaa mahdollisuutta ole löytänyt. Uimahallissa ei edes ole kuntosalia. Siispä kuntosaliin tutustuminen jää odottamaan kotiinpaluutani.

Täällä olin ja olen suunnitellut lenkkeileväni pitääkseni itseni kunnossa, mutta kuten huomattu, on lenkille lähteminen mulle näköjään jotenkin ylitsepääsemätöntä. Ovesta poistuminen lenkkeilyvaatteissa oikeasti lenkille lähteminen tarkoituksena tuntuu olevan mulle kuin joku ylitsepääsemätön vuori, jolle en jaksa edes yrittää lähteä kapuamaan. Kai se on vain pakko aloittaa lenkkeilemällä vaikka ihan vain talon ympäri ja jos huomaa puhdin riittävän, kiertää vielä naapuritalo tai jotain. Mitä vain, millä saisi sen lenkkeilyn pysymään mielekkäänä eikä tuntumaan musertavalta. Niin ja kävellä, kun se hölkkääminen kerran maistuu niin puulta.

Säälittävää tää mun selittely. Läski mikä läski, ihan on oma moka kyllä. No jotain positiivista kuitenkin, ostin pallon ja aion mennä huomenna potkimaan sitä. Toivon mukaan saan kaverin mukaan, mutta menen vaikka yksin jos niikseen tulee. Pallo onnistuu sentään pitämään liikkeessä. Edes kevyessä sellaisessa. Ties vaikka saisin jotain pikkupoikia kyliltä seuraksi.

Kuva: CLF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti