Sivut

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Ruokapäiväkirjan kick off

En laske kauppaan kävelyä, portaiden nousua viidenteen tai muutakaan hyötyliikuntaa varsinaiseksi liikunnaksi, vaikka se saisi hien pintaan, joten päivän liikunnaksi jäivät taas mun surulliset punnerrukseni. (12-13-10-10-20!) Vaikka oli tarkoitus lähteä potkimaan palloa, jäi sekin lopulta väliin, koska ainut kenttä, jonka tästä lähistöltä tiedän, oli täynnä jotain uskottavan näköisiä futaajia. Olin siis jo pallon kanssa kentän laidalla nappikset jalassa, mutta ei sitten kehdattu mennä tunkemaan, kun muilla oli treenit menossa. Suhteellisen ison kaupungin keskustassa ei ihan joka nurkalle voi mennä futailemaan, joten täytyy ajoittaa myöhemmälle iltaan nuo potkimiset jatkossa.

Kuten lupailin, alan kirjata syömiset ylös. Tiedän, ettei nää kiinnosta ketään, mutta mun on pakko tehä tätä ainakin jonkin aikaa, että saan realistisen kuvan syömistottumuksistani. Vaikka vähän pelottaakin. Mutta näähän voi aina hypätä yli. (Jos tätä nyt edes kukaan lukee.) Alkaen eilisestä:
maanantai
20.00:
  • 3 hapankorppua (päällä mm. maksamakkaraa, tuorejuustoa, rucolaa, vuohenjuustoa, jotain prosciutton tapaista leikkelettä)
  • munaa, pekonia, tomaattia, vuohenjuustoa, papua, rucolaa, herkkusieniä
  • maustamatonta kermajugurttia (10%) mustikoilla
23.00:
  • pari siivua juustoa
  • jokunen kourallinen pistaasipähkinöitä

Krhm. Vahva avaus. Tästä jo näkee, mikä menee pieleen, vaikka yleensä mun "aamupala" ei joudu ihan noin myöhään odottelemaan. Ja syy, miksi syön noin rasvaista jugurttia (kyllä, kirjoitan jugurtti, vaikkei sitä perussanakirja hyväksykään, ehkä voin vielä jossain vaiheessa parantaa tapani), on se, että se on niin hyvää. Toisin sanoen sitä voi herkutella vaikka sellaisenaan ilman makeutusta siinä missä jotain rasvatonta maustamatonta jugurttia (ilman esim. hilloa tai banaania) syö korkeintaan naama sitruunalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti