Sivut

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Ruokapäiväkirja: Tiistai

tiistai

13.00:
  • iso kourallinen pistaasipähkinoitä
  • 4 hapankorppua (maksamakkaraa, cheddar-juustoa / tuorejuustoa, rucolaa, vuohenjuustoa, prosciuttoa tms.)
  • sitä samaa jugurttia (10%) kuin eilen miksattuna noin 50-50 vastaavaan 3,5-prosenttiseen jugurttiin (jouduin yks päivä ostamaan tota, kun mun kermajugurtti oli loppu :( ) mustikoilla


18.00:
  • loput pistaasipähkinäpussista

23.00:
  • wrapin tyylinen lohirulla (sis. philadelphiaa + toista tuorejuustoa, paprikaa, rucolaa, lohta, kermaviiliä (tämän kuului olla crème fraichea, mutta avattu purkki oli mennyt huonoksi, joten vähän sovelsin, jottei paketti jäisi kuitenkaan liian kuivaksi))

Idea ja kuvat on otettu tästä kirjasta.

Kuten tuosta saattaa huomata, olen suuri juuston ystävä, enkä ota toistaiseksi niinkään paineita tuosta rasvan käytöstä, kunhan saisin nuo pelkkää sokeria sisältävät scheiberit kitkettyä ruokavaliostani. Jos senkään jälkeen ei muutosta ala näkyä, voi kiinnittää huomiota sitten johonkin muuhun, kuten siihen rasvaan.

2 kommenttia:

  1. kourallisessa pähinöitä on jo 500 kaloria. & noissa cheddareissa melkein sama määrä. Ootko sä ihan oikeesti tosissas, noitten kuluttamiseen ei pari hassua punnerrusta riitä. Jos haluat laihduttaa jätä suosiolla liika rasva herkut alkoholi ja juustot pois ihan oikeasti ja enemmän liikuntaa niin kyllä se siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole mun hassut punnerrukset oikeastaan kun lihaskunnon kohotusta varten. Nekin on kyllä jääneet vähemmälle. Juustot ja alkoholi on varmaan ne suurimmat kaloripommit (no okei jätski kanssa aina "silloin tällöin") ja sit sormet ristissä toivotaan, että ne palaa ahkeralla futiksella ja pyöräilyllä ja muulla liikunnalla. (...NOT.)

      Poista